Lage skilt

Innovative folier bidrar til å kontrollere lysgjennomgangen og skape skilt, belyste fasader og kanalbokstaver med en imponerende visuell effekt.
De ulike løsningene for lysleding gjør at du kan skape utrolige spesialeffekter for lysskilt som gir optimale resultater og utvider produktets kapasitet uten behov for spesialutstyr eller ytterligere elektriske komponenter, ganske enkelt ved kreativ design. Vi
tilbyr en rekke løsninger for digitalt printet lysskilt. Digital print øker valgmulighetene for spesialdesign som bruk av graderte fargetoner og komplekse bilder.
Disse høykvalitets fleksible underlagene tilbyr stor allsidighet når det kommer til trykking eller dekorering med utvalgte folier for å lage innendørs og utendørs dekor som brukes på skilt, fasader, baldakiner og master.
Vi tilbyr overlaminater som tilfredsstiller alle behov for dekorbeskyttelse både inne og ute inkludert beskyttelse mot skadelige UV-stråler, bedre varighet, motstandsdyktighet mot grafitti, enklere rengjøring, motstandskraft mot slitasje og skliing, eller ganske enkelt for å endre glansen på den ferdige dekoren.